ANPI-TECH s.c.
Andrzej i Piotr Jezierscy

Od ponad 10 lat świadczymy usługi obróbki metali. Realizujemy zarówno duże, jak i małe zlecenia. Oferowane przez nas laserowe wycinanie i gięcie blach znajdują praktyczne zastosowanie w wielu sektorach przemysłu i gospodarki, m.in.: w budownictwie, transporcie czy budowie maszyn i urządzeń. Wyceny naszej pracy dokonujemy na podstawie dokumentacji technicznej, wzoru lub szkicu, jak również przykładowej sztuki.

Nasze usługi to:

• cięcie blachy,
• gięcie blachy,
• spawanie,
• ślusarstwo,
• malowanie proszkowe.

Obróbka metalu – Ostrów Wielkopolski

Do dyspozycji naszych klientów oddajemy nowoczesny park maszynowy, dzięki któremu mamy ogromne możliwości w zakresie cięcia, kształtowania, jak również łączenia czy malowania metali. Świadczymy kompleksowe usługi, dostosowując się do wytycznych i wymagań klienta, pracując zarówno z użyciem materiałów własnych, jak i tych powierzonych przez klienta. Jesteśmy w stanie zapewnić stal pod każde realizowane przez nas zamówienie, jak również pomóc przy doborze odpowiedniego rodzaju materiału.

obróbka metalu Ostrów Wielkopolski

Lat doświadczenia